ÁSZF

Általános szerződési és felhasználási feltételek
Érvényes: 2014. január 1.-től visszavonásig
Az alábbiakban leírt szerződési és felhasználási feltételek a Hő és Légtechnika Europe Kft., mint elektronikus kereskedelmi szolgáltatást nyújtó Szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett www.levegobevezeto.hu internetes áruházban történő vásárlás jogi feltételeit és az azzal kapcsolatos tájékoztatást tartalmazza.
A webáruházban található termékek kiválasztásánál legfőbb szempontunk a magas minőség volt, és az, hogy különleges nevelési és egyéb igényeket is kielégítsünk. Választékunk folyamatosan bővül, bizonyos áruk pedig ki is kerülhetnek belőle. Áruink jelentős részét külföldről szerezzük be annak érdekében, hogy választékunk mindig tartalmazzon új és olyan termékeket is, amelyeket itthon esetleg nehezebb megvásárolni. Fenntartjuk a jogot az árak megváltoztatására. Termékeinkre teljes körű visszavásárlási- és cseregaranciát vállalunk a kézbesítéstől számított 14 munkanap leteltéig, melynek részletes feltételei a Garancia pontban olvashatók. A birtokunkba jutott személyes adatokat harmadik személynek az érintett kifejezett hozzájárulása nélkül nem adjuk át, csak a velünk szerződött futárcégnek és csak a szállításhoz szükséges mértékben. Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Részletek az Adatvédelem pontban.
Az oldalra feltöltött kommentek moderálási jogát fenntartjuk, a sértő kommenteket annak észlelése után eltávolítjuk.

Biztonságos vásárlás
A Hő és Légtechnika Europe Kft kiemelt célja első perctől kezdve, hogy ügyfeleit megtartsa és elégedettségüket kivívja. A cég mára jól ismert a hazai piacon és nagy európai gyártók körében is, bármikor könnyen elérhető. Rendszeresen megjelenünk nagy rendezvényeken, ezt honlapunkon is előre közzétesszük, így személyesen is találkozhatnak velünk.
Minderre sok ezer elégedett ügyfelünk a garancia.

Webshop vásárlási feltételek
Vásárlásra csak akkor van lehetősége, ha regisztrált oldalunkon, ezért kérjük, ezt feltétlenül tegye meg! Így későbbi vásárlásainál már nem kell adatait megadnia, az sokkal gyorsabb és kényelmesebb. Regisztrációját kérésére azonnal és bármikor töröljük.

A Megrendelőlap elküldésével és annak a legbevezeto.com levegobevezeto.hu által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet értelmében távollévők közötti szerződés jön létre a Hő és Légtechnika Europe Kft. mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi alpontok szerinti feltételekkel:
A Szállító köteles futárszolgálat útján a Vevő által kiválasztott és online megrendelt termékeket a megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik vagy késik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
A szerződések nyelve magyar. A rendeléseket a szállító rögzíti és azokat tárolja.
A Hő és Légtechnika Europe Kft mindent megtesz azért, hogy a honlapon a termékekről közölt adatok megfeleljenek a valóságnak, azonban az esetlegesen előforduló hibákért nem vállalja a felelősséget. A vevőnek joga van a hibás adatokkal közölt termék megvásárlásától elállni. Hő és Légtechnika Europe Kft. ugyanígy nem vállal felelősséget, amennyiben részben vagy egészben önhibáján kívül nem tudja a rendelést teljesíteni például készlet-, méret-, vagy színhiány miatt. Az esetlegesen átutalt vételárat visszautalja a vevő részére.
A Hő és Légtechnika Europe Kft mindent megtesz azért, hogy csak jó minőségű terméket forgalmazzon ismert gyártóktól, azonban ezek felhasználása, illetve használatának felügyelete a Felhasználó felelőssége. Mindig tájékozódjon a termékhez tartozó leírásokról és figyelmeztetésekről, és vegye figyelembe az állatok eltérő egyéni érzékenységét is.

A legbevezeto.com
levegobevezeto.hu-n az alábbi módokon adhatja le rendelését:

– honlapunkon, a webshop felületén (Kérjük, ezt a lehetőséget válassza!)
– e-mailben, a rendeles@holegtechnika.hu címen
– egyes esetekben telefonon

A megrendelés beérkezéséről és feldolgozásáról legkésőbb 1 munkanapon belül visszaigazolást küldünk a felhasználó által a regisztráció során megadott e-mail címére, mely tartalmazza a felhasználó adatait, a megrendelt termékek felsorolását, a kiválasztott fizetési és szállítási módot, a szállítási határidőt és a számla végösszegét, banki utalás választása esetén a számlaszámot is. A rendelés kizárólag a visszaigazolás birtokában tekinthető elfogadottnak és véglegesnek. Amennyiben a szállítási határidő meghosszabodik valamilyen ok miatt, arról telefonon értesítjük.
A csomag átvételekor, kérjük, ellenőrizze, hogy az sértetlen-e. Amennyiben sérült, feltétlenül vizsgálja meg a tartalmát, és ha hiányosságot tapasztal, kérjen dátummal és aláírással ellátott jegyzőkönyvet. Áruhiány esetén küldje el számunkra a jegyzőkönyvet, és mi pótoljuk a hiányzó árucikket.
Kérjük, hogy az átvételkor kapott szelvényt minden esetben őrizze meg.

2. Szállítás
A rendelések házhoz szállítását Magyarország és Európa legtöbb országának területén futárcégek révén vállaljuk. A megrendelt árut, amennyiben lehetséges, 3-5 munkanapon belül házhoz szállítjuk futárszolgálat segítségével. Ha nem volt raktáron, hanem „rendelhető” volt, akkor e-mailben vagy telefonon értesítjük a szállítás határidejéről, ami nagyban függ külföldi partnereinktől.

3. Fizetés
Az alábbi fizetési módokat kínáljuk:

utánvét

A feltüntetett árak az ÁFÁ-t és a csomagolás költségeit tartalmazzák, a szállításét azonban nem.
kézbesítési díj: bruttó 3810 Ft Magyarország területére.

A megrendelés értékébe nem számít bele a kuponok, egyéni kedvezmények, vásárlási utalványok értéke.

4. Garancia
Minden termékre csere- és visszavásárlási garanciát vállalunk. A termék visszaküldésére – amennyiben az nem felel meg a vevő elvárásainak – annak kézhezvételétől számított 14 munkanap áll rendelkezésre. A Hő és Légtechnika Europe Kft. csak bontatlan csomagolású, nem használt, hiánytalan terméket vesz vissza. A visszaküldés költségei minden esetben a vevőt terhelik, és a szállítással kapcsolatos kárveszély is őt terheli. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik. Az utánvéttel visszaküldött csomagokat nem tudjuk fogadni. Amennyiben a termék minőségi hiba miatt került kicserélésre, úgy az újbóli postázás költsége a céget terheli.
A megfelelően visszaküldött termék vételárát a Hő és égtechnika Europe Kft szintén 14 munkanapon belül a vevő részére visszafizeti, vagy kívánsága és a lehetőségek szerint más árura cseréli.

5. Szavatosság
A Hő és Légtechnika Europe Kft.-t a hatályos jogszabályok által előírt szavatosság terheli az általa értékesített termékekkel kapcsolatban.

Adatvédelem
A Hő és Légtechnika Europe Kft. a felhasználók adatainak kezelése során különösen az alábbi jogszabályok rendelkezéseire figyelemmel jár el: a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény; a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény; az 1998. évi VI. törvény; az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény.

A Hő és Légtechnika Europe Kft kizárólag az alábbi célok érdekében kezeli a felhasználók személyes adatait:
1. A web shopban leadott megrendelések teljesítése.
2. Kapcsolatfelvétel a felhasználókkal
3. Piackutatási és direkt marketing tevékenység a felhasználók beleegyezése esetén.

A fentiek érdekében a felhasználók a web shop használatához szükséges regisztráció során az alábbi adatokat adják meg:
– teljes név
– számlázási és szállítási cím
– telefonos és e-mail elérhetőség

A Hő és Légtechnika Europe Kft. a személyes adatokat kizárólag az adatkezelés céljának fennállása alatt kezeli és őrzi meg. A felhasználó kérésére a Hő és Légtechnika Europe Kft. bármikor tájékoztatást nyújt az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, székhelyéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat Az érintett kérésére a személyes adatokat szükség esetén helyesbíteni, illetve az adatbázisából törölni kell. Kivételt képez utóbbi eset alól, ha a törlésre jogszabályi rendelkezés miatt vagy az érintettel kötött szerződés teljesítése érdekében nem kerülhet sor.

A Hő és Légtechnika Europe Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a személyes adatok kezelése során a lehető legnagyobb körültekintéssel jár el, az adatok informatikai biztonságáról gondoskodik. . Az általa a webáruház motorjaként használt Woocommerce rendszer a szokásos védelemmel rendelkezik az adatok ellopása ellen. Az adatokat – a jogszabályok által kötelezővé tett eseteket ide nem értve – harmadik személynek, a házhozszállításhoz feltétlenül szükséges mértéken túl , az érintett kifejezett hozzájárulása nélkül nem továbbítja, és nem teszi megismerhetővé, azokról semmilyen felvilágosítást, illetve tájékoztatást illetéktelen személynek nem ad.

Szerzői jogok

A legbevezeto.com
levegobevezeto.hu oldal teljes tartalma, az azon található valamennyi adat, cikk, leírás, kép, film, illetve hanganyag, valamint minden egyéb tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. A Hő és Légtechnika Europe Kft. kifejezett, írásos engedélye nélkül a fentiek másolása, feldolgozása, továbbá a Szerzői Jogi Törvény hatálya alá tartozó bármilyen egyéb felhasználása polgári jogi, és esetlegesen büntetőjogi következményeket von maga után.
Az oldalon található, más személy szellemi tulajdonát képező valamennyi anyag közzétételére a jogtulajdonosok engedélyével került sor, a felhasználás során az engedély kereteit a Hő és Légtechnika Europe Kft. egyetlen esetben sem lépte túl.

Panaszkezelés
A Hő és Légtechnika Europe Kft mindent megtesz azért, hogy a megrendeléseket a legrövidebb időn belül és a legmagasabb színvonalon teljesítse. Amennyiben a Felhasználónak panasza van, azt a megadott elérhetőségek egyikén közölheti, és a Szolgáltató ezt 30 napon belül kivizsgálja és megválaszolja, tájékoztava az orvoslat lehetőségeiről. Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki.
Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött
szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A cég elnevezése: Hő és Légtechnika Europe Kft
Székhelye: 2800 Tatabánya, Dankó Pista utca 16.
A cég cégjegyzékszáma és a nyilvántartását vezető bíróság: 11 09 025908
Vezetve a(z) Tatabányai Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.
Adószám: 26250858-2-11